ANM a emis miercuri noi avertizări de cod galben și portocaliu de ploi pentru Banat, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei și zonele montane aferente.

Codul galben a fost emis pentru intervalul 13 decembrie, ora 10 – 14 decembrie, ora 12, timp în care vor fi ploi moderate cantitativ, conform meteorologilor, în Banat, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei și zonele montane aferente.

În intervalul menționat, în Banat, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei, precum și în zonele montane aferente, va ploua și se vor acumula cantități de apă de 25…40 l/mp și izolat de peste 50 l/mp. La munte ploile vor determina topirea stratului de zăpadă, iar la altitudini de peste 1500 m, în nordul Carpaților Orientali, trecător vor fi precipitații mixte.

Codul portocaliu de precipitații însemnate cantitativ este valabil între 13 decembrie, ora 10 – 14 decembrie, ora 12, în Carpații Occidentali și nordul Carpaților Orientali

În intervalul menționat, în Carpații Occidentali și nordul Carpaților Orientali, se vor acumula cantități de precipitații de 50…60 l/mp și izolat de peste 70 l/mp.

Sursa: StirilePROTV

Articolul precedentAverile câștigate de influencerii din România în 2023
Articolul următorA fost făcut public proiectul pentru bugetul de stat 2024. Ce venituri și cheltuieli și-a programat Guvernul (DOCUMENT)