Premierul Marcel Ciolacu va efectua luni, 17 iunie, o vizită oficială în Bavaria, în contextul marcării a 25 de ani de relaţii bilaterale româno-bavareze. Ciolacu va participa și la meciul România-Ucraina de la Campionatul European.

Potrivit programului anunţat de Biroul de presă al Guvernului, cu această ocazie, şeful Executivului va fi prezent, de la ora 16,00, pe Allianz Arena din Munchen, la meciul România – Ucraina din cadrul Campionatului European de Fotbal.

Ulterior, va lua parte la recepţia oferită în onoarea sa la Castelul Nymphenburg din Munchen cu prilejul jubileului de 25 de ani de cooperare instituţională româno-bavareză.

La eveniment participă dr. Florian Hermann, ministrul de stat pentru afaceri federale şi media, şeful Cancelariei de stat a Bavariei, reprezentanţi ai diasporei, ai etnicilor germani din România, ai saşilor şi ai şvabilor, reprezentanţi ai cultelor, personalităţi bavareze marcante implicate în relaţia bilaterală. (sursa)

Articolul precedentPeste 134.000 de candidaţi, aşteptaţi să susţină examenul de Bacalaureat, care începe luni, cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română
Articolul următorComercianții sunt obligați să aibă POS. Se pot retrage și bani, direct din magazine