Președintele PSD Marcel Ciolacu și-a anunțat, marți, colegii din partid că va candida la alegerile prezidențiale. Anunțul a fost făcut într-un mesaj audio.

„Vă salut. Sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulți dintre domneavoastră am luat decizia să candidez la președinția României. Am vrut să aflați asta de la mine și nu de la televizor pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD. Avem cea mai bună echipă pentru România așa cum am arătat la toate alegerile din acest an. Sunt sigur că împreună vom reuși să recâștigăm președinția după 20 de ani. Sâmbătă, la Congres voi prezenta planul meu pentru România. Sper din toată inima să îmi acordați onoare de a lupta în numele dvs. și al românilor. Contez pe voi toți și vă aștept alături de campania noastră”, le -a transmis Ciolacu colegilor din partid.

Sâmbătă, 24 august, social democrații vin la București la Congresul partidului, unde președintele va fi ales prin vot, pe telefon, cu un cod QR.

Articolul precedentSe apropie sfârșitul vacanței, iar părinții încep goana după rechizite. Ce prețuri sunt în magazine și care este bugetul minim
Articolul următorSURSE! Prefectul Dumitru Țiplea va fi schimbat din funcție