Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Piatra-Neamţ, că Guvernul va încerca în şedinţa de săptămâna viitoare să reglementeze situaţia muzeografilor.

„Săptămâna viitoare vom încerca să reglăm situaţia în şedinţă de guvern. (…) Încerc să găsesc un echilibru şi să nu mai creăm frustrări în societate”, a afirmat premierul.

El a precizat că înţelege situaţia muzeografilor şi i-a invitat la masa negocierilor.

„Sunt un om foarte deschis, am stat de vorbă cu fiecare categorie în parte. Fiecare categorie are specificul ei. Muzeografii au problema că s-au mărit salariile în educaţie şi reclamă faptul că fac aceeaşi muncă şi retribuirea este diferenţiată. (…) Noaptea Muzeelor creează un spirit. Nu trebuie să aduci atingeri unui spirit şi unei poveşti frumoase, chiar pentru un interes direct”, a susţinut Ciolacu.

Marcel Ciolacu a adăugat că va merge la Noaptea Muzeelor.

„Sâmbătă mă duc şi eu voluntar la Muzeul Antipa, stau patru ore voluntar, o să beau o cafea şi voi rezista”, a adăugat el. (sursa)

Articolul precedentPrognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea până la mijlocul lunii iunie
Articolul următorRafila: Nu ducem lipsă de resurse umane calificate, ci repartiţia nu e echilibrată. În Bucureşti avem de două ori mai mulţi medici