PSD a depus pe 9 februarie la Parlament proiectul de lege pentru tăierea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Proiectul a fost votat azi în parlament, de plenul reunit al celor două camere.

Astăzi majoritatea de dreapta a votat cu noduri în gât proiectul PSD de eliminare a pensiilor speciale ale parlamentarilor. N-au mai putut să o dea cotită! Oricât de mult au încercat să tergiverseze și să se afunde în proceduri., a scris seful PSD, miercuri pe Facebook.

Odată modificat Statutul deputaților și senatorilor, pe Cîțu nu-l mai împiedică nimic să dea OUG pentru eliminarea tuturor celorlalte pensii speciale.

Am un singur mesaj pentru PNL și USR-PLUS: veniți odată cu bugetul!

S-a terminat cu scamatoriile și inventarea de motive. Toți românii așteaptă respectarea promisiunilor făcute în campanie și pe care acum le încălcați pe bandă rulantă: pensiile, voucherele de vacanță, gratuitățile pentru studenți, sprijinul pentru mediul de afaceri românesc! 

Pe scurt, românii așteaptă o guvernare responsabilă și creșterea nivelului de trai – așa cum ați promis! Nu austeritate, certuri pe ciolan sau scuze expirate cu “greaua moștenire”. (sursa)

Articolul precedentCifrele manipulării. Bugetul FAKE al speculantului Cîțu
Articolul următorPensiile SPECIALE ale lui Rareș Bogdan și Dacian Cioloș de cine sunt plătite?