Preşedintele PSDMarcel Ciolacu a declarat joi, 18 noiembrie, la sediul partidului, că a auzit din spaţiul public de la Florin Cîţu, că i l-a propus pe Alexandru Rafila premier, iar el este de acord şi îşi va convinge colegii că Rafila este cea mai bună variantă pentru funcţia de premier.

După ședința de la sediul PNL, președintele partidului Florin Cîțu le-a spus jurnaliștilor, la finalul declarațiilor de presă, că i-ar fi propus liderului PSD, Marcel Ciolacu, o variantă de premier în persoana deputatului social-democrat Alexandru Rafila (medic epidemiolog și reprezentantul României în Organizația Mondială a Sănătății). Ciolacu nu ar fi acceptat, a spus Cîțu.

”Am înţeles că avem o variantă, domnul Rafila, eu sunt total de acord. Am înţeles din spaţiul public că domnul premier intermar mi l-a propus pe domnul Rafila. Eu îmi asum, ca şi preşedinte al PSD, că îi lămuresc pe colegii mei să fie domnul Rafila prim-ministru”, a spus Ciolacu.

Preşedintele PSD a continuat: ”Dacă domnul Cîţu mi-a făcut această propunere, îl anunţ că sunt de acord”. (sursa)

Articolul precedentTurism Felix își majorează de aproape 4 ori profitul net la 9 luni
Articolul următorIohannis i-ar fi transmis lui Cîțu că-l vrea pe Ciucă. L-a asigurat că rămâne în fruntea PNL. Nu știm în ce calitate. Poate scrie în Constituție…