Fostul președinte al CNAS, medicul Lucian Duță (PNL), avertizează că “nu există tratamente in spitale. Ne facem că tratăm bolnavii si de aceea mor pe capete. Nu există în spitale – pentru ca România este tratată de Europa ca o colonie – tratamentul salvator: nici anticorpi monoclonali, nici tocilizumab (linia a doua de tratament). Nici măcar linia a treia de tratament: Favipiravir sau Arbidol. Drept care medicii tratează bolnavii cu medicamente ineficiente. Și da, oamenii mor. Iar medicii tac!”. Medicul a făcut o radiografie a ceea ce  se întâmplă în România în ce privește valul 4.

“Jucând golf cu morții

Ne-am aștepta cu toții ca medicii să dea dovadă de multă solidaritate cu pacienții și mai ales de adeziune pentru știință. Faptul că cei mai mulți tac și preferă să îndure calvarul acestei perioade nu face decât să -i facă complici cu un sistem corupt, incompetent și mai ales criminal .Care se va întoarce împotriva lor în curând pentru a-și salva pielea !

1.Toată vara am stat cu curu pe cămașă (nu pe dosare ca procurorii zeiței de la Sibiu) și nu ne-am pregătit pentru valul patru. Am jucat golf și nu am avut chef să facem achiziții de medicamente pentru tratarea bolnavilor de COVID. Pentru că deh, aveam vaccinuri și am spus că am învins pandemia. Iar oamenii au înțeles că nu trebuie să se mai vaccineze. Și pe bună dreptate au mers fiecare să joace golf chiar dacă în realitate jucau țurca!

2.Valul patru de pandemie a lovit nimicitor .Sute de morți zilnic iar alaiul jucătorilor de golf dau vina pe cei nevaccinați .Care sunt tot români și care mor fără nici o vină .Pentru că în realitate ar fi putut fi salvați chiar dacă nu au jucat golf niciodată. O să-mi asum eu să spun o parte din adevăr pe care îl știm aproape toți în lumea medicală dar tăcem:

a) NU EXISTĂ TRATAMENTE ÎN SPITALE. Ne facem că tratăm bolnavii și de aceea mor pe capete. Nu există în spitale -pentru că România este tratată de Europa ca o colonie-tratamentul salvator: nici anticorpi monoclonali ,nici tociluzumab (linia a doua de tratament). Nici măcar linia a treia de tratament :Favipiravir sau Arbidol. Drept pentru care medicii tratează bolnavii cu medicamente INEFICIENTE. Și da, oamenii mor. Iar medicii tac!

b) Nu se asigură testare gratuită în masă și nici nu se izolează pacienții vaccinați dar care sunt contacți. Ei devin vectori de transmisie a bolii la fel ca nevaccinații dacă nu sunt izolați. Și da, medicii tac!

c) Poate că pot fi de acord cu faptul că așa numitul vaccin e bun. Dar cu o singură condiție și anume să spunem adevărul: vă dăm acest produs în ipoteza că veți face o formă acceptabilă de boală. Dar veți fi contagioși, veți putea transmite boala ,ar trebui să fiți izolați dacă deveniți pozitivi (la fel ca nevaccinații) iar efectele adverse pe termen mediu și lung sunt necunoscute iar responsabilitatea e a voastră. Pentru că bineînțeles doar plătiți dar riscurile sunt la voi. Dar sigur pe termen scurt nu muriți . E ok și așa!

3.Marii jucători de golf din România ar trebui să răspundă la o întrebare esențială: statul eșuat înseamnă în traducere liberă că ne lăsați să murim?

4.Sper ca mingile de golf să vă intre în anus (de fapt în cur).Și acolo să rămână pană vor învia morții fără vină!, este mesajul lui Duță.

Lipsa Tocilizumab

În căutare de țapi ispășitori, vineri premierul interimar Florin Cîţu a cerut, acuzator, să se stabilească „în mod clar” cine a tergiversat, din aprilie până în octombrie, o licitaţie pentru achiziţia unui medicament folosit în tratarea bolnavilor de COVID-19, Tocilizumab.

„Pentru Ministerul Sănătăţii, pentru că suntem în ancheta pentru valul 4, cum a fost pregătit, referitor la medicamente, din informaţiile pe care le am acum şi aş vrea să prezentaţi public situaţia, se pare că a fost o licitaţie care a început în aprilie pentru Tocilizumab. Deci, din aprilie şi până acum o săptămână, această licitaţie a tot fost tergiversată. Deci, dintr-o dată ne-am dat seama că nu avem acest medicament. Aş vrea să ştiu cine din Ministerul Sănătăţii a ţinut şi a tergiversat această achiziţie pentru acest medicament atâtea luni de zile, din aprilie până acum o săptămână, când a fost finalizată. Şi este foarte important ca aceste informaţii să fie prezentate public să vedem cine este responsabil pentru acest lucru”, a declarat Cîţu, vineri, la videoconferinţa cu reprezentanţii Centrului Naţional de Conducere şi Coordonare a Intervenţiei (CNCCI).

El a cerut şefului DSU, Raed Arafat, să explice ce se întâmplă cu medicamentele solicitate prin Mecanismul de Protecţie Civilă al UE, între care şi Tocilizumab. (cotidianul.ro)

Articolul precedent”Se circulă Babă la Babă. Statui umblătoare de carne înghețată și rugă fierbinte”
Articolul următorCîțu ‘sparge oalele’ în capul Ioanei Mihăilă: ‘Acești bani au fost pierduți pentru că ministrul nu a semnat’