PNL una declară și alta votează – scrie deputatul bihorean Ioan Mang într-o postare pe Facebook.

PNL S-A OPUS săptămâna trecut în Parlament, scrie Ioan Mang, la proiectul de lege privind creșterea pragului de impozitare la 3.000 de lei, atunci când PSD a propus liberalilor să aplice respectiva măsură și pensiilor militare.

Premierul Marcel Ciolacu a decis ridicarea pragului de neimpozitare al pensiilor militare la același nivel – 3.000 de lei – ca și pentru pensiile contributive.

Măsura, anunță deputatul PSD, intră în vigoare tot de la 1 octombrie.

În acest fel, spune Ioan Mang, se asigură echitatea și un corect tratament fiscal, fără discriminare, a pensiilor de aceeași valoare, indiferent de sistemul care le-a generat.

200.000 de pensionari din sistemul militar vor beneficia de creșterea pragului de neimpozitare de la 2.000 la 3.000 de lei.

Pentru PSD și premierul Marcel Ciolacu – mai scrie deputatul bihorean – respectul pentru toți pensionarii țării, indiferent că sunt civili sau militari, este nu doar la nivel declarativ, ci este susținut prin fapte care aduc beneficii și le îmbunătățesc viața. (sursa)

Articolul precedentVaccinul gripal a ajuns în farmacii. Medic: În septembrie e de preferat să începem vaccinarea cu acei copii care necesită 2 doze, iar populaţia generală în luna octombrie. Cât costă vaccinul şi cine beneficiază de compensare
Articolul următorCostul nevăzut al vieţii la oraş: ambrozia şi alergiile ne costă aproape 20 de milioane de euro, dublu într-un deceniu (GRAFIC)