Așa cum am promis – scrie deputatul bihorean Ioan Mang, alocațiile vor fi majorate pentru copiii între 0-2 ani și cei cu dizabilități la 600 lei, iar pentru copiii între 2-18 ani la 243 lei. Așa cum am promis, persoanele cu dizabilități vor primi a 13-a indemnizație.

Așa cum am promis, pensia minimă va crește de la 800 la 1.000 lei, iar pentru restul pensiilor creșterea va fi de 10%. În același timp, în luna ianuarie, toți pensionarii cu pensii până în 1.600 de lei vor primi un ajutor pentru iarnă astfel încât toți vor ajunge în ianuarie la suma de 2.200 lei (pensie + ajutor).

În condițiile în care toate prețurile au explodat în cursul ultimului an, este un prim pas pentru a menține puterea de cumpărare a românilor. Am început cu cei mai vulnerabili, însă, pe măsură ce economia își va reveni, vom găsi soluții pentru a continua creșterea veniturilor tuturor românilor, încheie președintele PSD Bihor. (sursa)

Articolul precedentHarta puterii de cumpărare în România: Locuitorii din Bucureşti au peste 13.000 de euro per capita pe an de cheltuială, aproape de media europeană
Articolul următor„Strada” și schimbarea democratică (1): democrație semi-directă sau bordel al utopiei?