Deputatul Ioan Mang, președintele PSD Bihor, scrie într-o postare pe Facebook despre faptul că nici el și nici partidul său nu vor vota pentru a permite guvernului Cîțu să limiteze drepturile individuale sau să impună restricții altfel decât constituțional, prin proiecte de lege depuse spre dezbatere și VOT în Parlament!

”PNL a încercat să asigure, șmecherește, un cadru legal pentru restricțiile impuse prin hotărâri de guvern, în afara Constituției.

Peneliștii vor ca prin hotărâre de guvern să introducă orice restricție le trece prin cap. Asta în vreme ce luni de zile ar fi putut lua măsuri reale pentru combaterea noului val!

Acesta este motivul pentru care PSD va vota împotrivă la Camera Deputaților. Au modificat legea și au creat un precedent deosebit de periculos, care dă drum liber abuzurilor. La asta se pricep Cîțu și Iohannis!

PSD nu va permite niciodată ca un guvern, în mod arbitrar, prin hotărâri care stau în pixul unui singur om – al lui Cîțu la această oră – să aibă puterea să îngrădească, să limiteze drepturi și libertăți constituționale, indiferent de context ori de pretext.” (sursa)

Articolul precedentCât de GREU e să primeşti ajutor de la stat pentru facturile mărite la energie şi gaze: 14 pagini de complet, acte doveditoare şi dosar cu şină
Articolul următorAți ”auzit” tăcerea de ieri, după decizia CCR?