Premierul Marcel Ciolacu exclude categoric toate speculațiile potrivit cărora Guvernul ar pregăti creșteri de taxe, scrie deputatul bihorean Ioan Mang într-o postare pe blogul personal.

Este exclus! – mai spune Ioan Mang. Nu există niciun pachet cu astfel măsuri fiscale care să fi fost discutat în Guvern sau în Coaliția de guvernare!

Din acest motiv, Marcel Ciolacu le-a cerut miniștrilor să nu mai avanseze nicio propunere fiscală în Guvern fără o consultare prealabilă cu mediul de afaceri și cu societatea civilă.

Le-a solicitat, totodată, să fie mai atenți la comunicarea pe acest subiect! Nimeni nu are dreptul să-și dea cu părerea despre tot felul de fantezii fiscale sub sigla Guvernului României!

Deciziile se iau în Guvern! Orice altă cale de a arunca pe piață inițiative personale, fără o validare politică prealabilă în Coaliție, reprezintă o abatere care nu se va lăsa nesancționată! (sursa)

Articolul precedentFlorian Bodog: 106 cabinete de medicină de familie din Bihor reabilitate și dotate prin PNRR!
Articolul următorOPINII. Cu banii din subvenția primită de PNL de la statul român sunt plătiți, ilegal, o editură și un autor absolut privați! Vorbim de sute de mii de euro investiți de către PNL în scopuri fără legătură cu activitatea partidului