Originară din Beiuș, Anamaria Babău s-a remarcat în ultimii ani prin rezultatele remarcabile la concursurile internaționale de frumusețe.  În aprilie 2021, Iolanda a ocupat locul doi la concursul Miss Europe, organizat în Liban, pentru ca în iunie să câștige titlul de Miss Elite Popularity la Cairo. Anul acesta, bihoreanca noastră a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume la concursul Miss World Next Top Model 2022.

Cel mai recent, bihoreanca a câștigat locul al doilea la concursul Miss Globe 2022, organizat la Tirana, în Albania. În cadrul acestui concurs, tânăra a reprezentat Emiratele Arabe Unite, stat în care, într-un interviu acordat BihorNews.ro, ne mărturisea că locuiește în prezent. La concursul organizat la Tirana, Anamaria a fost și favorita publicului, primind cele mai multe voturi, exprimate online.

Într-o postare pe Instagram, aceasta s-a declarat recunoscătoare pentru întreaga experiență – concursul desfășurându-se pe durata a două săptămâni.

Mai mult, Anamaria a reușit și o performanță unică pentru Emiratele Arabe Unite, acestea fiind la prima participare la Miss Globe. Se pare că bihoreanca noastră le-a purtat noroc prin locul obținut.

Articolul precedentVineri, în timp ce se desfășura Festifall-ul, a fost agitație mare pe SEAP. APTOR a făcut mai multe achiziții directe pentru servicii si produse necesare evenimentului care tocmai avea loc!
Articolul următorOPINII. Cine-a scăpat procurorii europeni din lanț