Adaosul comercial de 5% pentru alimentele de bază se păstrează și în luna ianuarie – scrie deputatul Ioan Mang într-o postare pe Facebook.

Guvernul, spune deputatul PSD, vine astfel în ajutorul românilor prin politici publice de protecție împotriva creșterii prețurilor din piață.

Produsele agricole şi alimentare vizate sunt: ulei, zahăr, făină, mălai, carne de porc, carne de pui, carne de vită, pentru cantităţi de produs ambalat mai mari de 5 kg, respectiv 5 l.

În această perioadă, toți operatorii economici trebuie să se asigure că au stocuri suficiente pentru vânzarea acestor produse, mai scrie deputatul bihorean. (sursa)

Articolul precedentCătălin Rus, cofondator al Prime Dash, un fintech pornit din Oradea: Suntem parte dintr-un consorţiu care va analiza cu ajutorul AI, pentru Departamentul Economiei din Dubai, sute de mii de cereri de finanţare ale IMM-urilor
Articolul următorCriza din Polonia se amplifică. Andrzej Duda anunță că îi va grația din nou pe politicienii săltați din palatul prezidențial