Mai țineți minte celebrul slogan lansat anul trecut, după invazia rușilor (și) în Insula Șerpilor? Russian warship, go fuck yourself. A făcut înconjurul planetei.

Cam la asta se reduce noul interviu plătit, de data asta de filiala Bihor a Ordinului Arhitecților din România (???), care l-a avut în prim plan pe Ilie Bolojan și pe DJ Gojira… Probabil de dragul audiențelor mai tinere…

O cititoare BihorNews.ro ne atrage atenția că dacă înlocuim navă rusească cu democrație, obținem esența mesajului dat de Ilie Bolojan în noul interviu de propagandă, plătit de alții, în acest caz.

Unde am avut convingeri clare, nu am mai stat la discuții”, a spus Bolojan.

Este, ne scrie cititoarea noastră, o atitudine demnă de alte locuri, precum Libia, Coreea de Nord, sau alte plaiuri de unde pare să își tragă seva doctrinară domnul Bolojan. Că de la Brătieni…

Pentru că, spune doamna, știți cine a mai avut convingeri clare și nu a stat la discuții? Stalin! Gaddafi! Saddam Hussein! Putin!… În această linie de gândire stă și sintagma: nu am mai stat la discuții.

Ce mai? Penelism curat. Că liberalism sigur nu e.

Și iată cum, într-un deceniu și jumătate de regim Bolojan, Oradea și Bihorul devin, pas cu pas (sic!), un paradis al democrației originale, al deciziilor luate de o singură persoană, cu convingeri clare, care nu stă la discuții.

Că așa e democratic. Și așa merităm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.