Cine îi ia locul lui Nelu Tătaru?

Dacian Cioloş a anunțat că Vlad Voiculescu va fi propus pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, ocupată în prezent de Nelu Tătaru. 

„Propunerea noastră va fi Vlad Voiculescu pentru Sănătate, are experienţă pe acest domeniu, a mai asumat acest portofoliu. (…) A promovat partea de sănătate din programul nostru, deci e, cumva, o propunere firească. Mai avem şi alţi oameni în USR PLUS capabili să asume un astfel de domeniu, dar Vlad Voiculescu este cel care este în pole position”, a spus Cioloş. (sursa)

Ca ministru, penelistul Tătaru s-a făcut remarcat de la început prin bișnița cu măști de protecție făcută de farmacia familiei sale – care vindea măști, primite înaintea altor farmacii (!!), fără bon fiscal! Desigur, la ce achiziții a făcut ministerul lui Tătarul de un an încoace, acesta este doar vârful din vârful aisbergului de corupție patronat sau tolerat de ministrul penelist.

Articolul precedentBrexit: Europarlamentarii consideră „imposibilă” ratificarea unui acord până la sfârșitul anului
Articolul următorFlorin Cîțu, sinonimul ciocoismului instituționalizat, al nepăsării sfidătoare, al disprețului fără limite