După ce Satu Mare a fost primul județ care a intrat în scenariul galben, iar în județul Arad masca a redevenit obligatorie începând de ieri, este rândul municipiului Cluj-Napoca să aplice noi restricții datorate exploziei numărului de cazuri de Covid!

Începând de mâine, potrivit declarațiilor făcute de Prefectul Clujului, Tasnadi Szilard, pentru Cluj Napoca va fi valabil Scenariul Galben.

Acum, rata incidenței în oraș este de2,15/1000 de locuitori, astfel că în curând vom avea nevoie de certificat verde (care atestă vaccinarea anti-Covid, trecerea prin boală sau rezultatul negativ pentru testele de coronavirus) pentru a merge la cinema, la teatru, la nunți, botezuri, la workshop-uri și conferințe, pentru a mânca la restaurant sau pentru a face fitness.

În ultimele 24 de ore, 171 de clujeni au fost confirmați cu Covid-19. Au fost efectuate 1.833 de teste, din care 464 teste diagnostic grupe de risc, 406 teste efectuate la cerere și 963 teste rapide. Până în acest moment, în județ s-au realizat 670.212 de teste.

Ieri la prânz, în Cluj erau internate 306 persoane depistate cu virusul, dintre care 25 la ATI, în stare gravă. A mai murit un pacient cu COVID, astfel că numărul deceselor a urcat la 1.074, din care 675 din județul Cluj. (sursa)

Articolul precedentIar l-au pus pe Arafat să anunțe: Certificat verde la restaurant, mall și nunți!
Articolul următorParazitat de unicul scop al Congresului PNL, Guvernul a împins lucrurile pe marginea prăpastiei și nici măcar în ultimul ceas nu se întoarce către țară