Derapaj halucinant al lui George Simion la adresa senatoarei Diana Șoșoacă în Parlamentului României. În timpul scandalului care a avut loc între cei doi, liderul AUR a amenințat-o pe Șoșoacă că o va agresa sexual.

George Simon, președintele AUR: Asta-i atitudinea voastră…

Diana Șoșoacă, senator: Pleacă de lângă mine, că nu știu ce-ți fac.

George Simion: Te agresez sexual, scroafo!

Diana Șoșoacă: Ce faci, mă, tu?

George Simion: Te agresez sexual.

Diana Șoșoacă: Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR. Fă-tă-lă-ul!, fă-tă-lă-ul!

Senatoarea Diana Șoșoacă și liderul AUR George Simion s-au confruntat marți în ședința dedicată dezbaterii bugetului pentru 2024, înaintea votului final care este programat să aibă loc miercuri.

2056002974

Șoșoacă i-a adresat injurii și acuzații lui Simion și a încercat să-i rupă afișul pe care îl ținea în mână la tribuna Parlamentului.

În cele din urmă Simion i-a lovit telefonul senatoarei, pe care îl folosea să filmeze. Diana Șoșoacă a încercat să îl filmeze foarte de aproape de George Simion, iar membrii AUR au făcut scut în jurul liderului de partid.

Și Diana Șoșoacă, și George Simion au transmis live cu telefonul întregul scandal. (sursa)

Articolul precedentJunghiul, tusea și cu Șică pun de-o alianță mică
Articolul următorViitorul președinte al PNL nu există decât în visele umede ale unui Rareș Bogdan sau Bolojan. Doar că nici unul nu reușește să electrizeze taberele din partid…