Duminică dimineața, în jurul orei 9,00, în Piața Constituției din centrul Capitalei se afla un singur tractor, situat pe platforma unui tir, la mitingul “transportatorilor și fermierilor” organizat de un avocat care este considerat un apropiat al senatoarei extremiste pro-ruse Diana Șoșoacă.

  • UPDATE  16:30 Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a declarat duminică că nu se pune problema prelungirii protestului “transportatorilor și fermierilor” organizat de un avocat care este considerat un apropiat al senatoarei extremiste pro-ruse Diana Șoșoacă și că va discuta cu organizatorul pentru a „renunța la zilele de luni și marți”. (Detalii aici)

Potrivit unei fotografii realizate de Octav Ganea de la Inquam Photos, utilajul agricol adus pe platformă se afla în cursul dimineții în spațiul destinat protestului aprobat in Piata Constituției.

În jurul orei 12,00, piața era practic goală.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, joi, că a aprobat organizarea unui protest în Piața Constituției cu 5.000 de persoane, 100 de tractoare și 100 de capete tractor de tir, de duminică până marți.

Avocatul Petre Mircea Bogdan a declarat într-o intervenție la Antena 3 că el a făcut solicitarea către Primăria Capitalei pentru autorizarea protestului. Întrebat despre relația sa cu Diana Șoșoacă, avocatul a spus inițial că este prieten cu aceasta. Ulterior, a spus că, dacă Diana Șoșoacă a spus că este avocatul ei, atunci așa este. (sursa)

Articolul precedentGermanii nu uită crimele comise de străbunicii lor. „Afară cu naziștii”: Peste un milion de oameni au demonstrat împotriva extremismului de dreapta în Germania
Articolul următorCe se schimbă la Codul Rutier în 2024. De la amenzi mai mari, la schimbarea permiselor, ce noutăți urmează pentru șoferi