timesnewroman.ro: Șeful Armatei Române i-a avertizat pe toți cetățenii că urmează o perioadă grea și periculoasă, în care trebuie să ne pregătim pentru un război cu Rusia. Absolut toți cetățenii trebuie să treacă printr-un antrenament dur, dar necesar, care va începe cu schimbarea regimului alimentar. În primul rând, românii vor mânca de azi înainte doar cartofi fierți, timp de un an, ca să se obișnuiască.

”De reținut! Cartofii vor fi fără unt, fără ulei, dar mai ales vor fi apoși, pentru că trebuie să ne hidratăm bine ca să putem lupta cu dușmanul”, spune generalul Robert Acrișor, comandantul Statului Major al Armatei. Este absolut interzis să se mănânce cartofi prăjiți, sau cu adaosuri precum muștar, maioneză, sos hollandaise, capere sau alte alimente care îndeamnă la defetism și trădare.

Lângă cartofi, românii vor putea adăuga, dar numai la sărbătorile mari, o porție de varză călită, dar fără jumări sau alte bazaconii care ne fac grași, înceți, proști și predispuși la înfrângere. Disciplina este cheia victoriei, explică generalul român. Cei care vor fi prinși cu alte alimente, sau mâncând înghețată pe stradă, vor fi dați pe mâna curții marțiale și executați sumar, pe marginea drumului, acolo unde vor fi găsiți. (sursa)

Articolul precedentCurtea de Apel Cluj: Inelul metropolitan trebuia realizat în afara intravilanului localităţilor, iar amplasarea sa în intravilan trebuia să fie justificată! Proiectul NU avea studiu de trafic!
Articolul următorNou SCANDAL istoric? Ce origine etnică aveau de fapt cei mai faimoși voievozi ai românilor