Ministrul Finanțelor susține că ​Autostrada Sibiu-Pitești va fi construită de PNL. ”Eu vă garantez, va fi primul Guvern din istorie care va trece Carpații cu autostrada” a declarat Florin Cîțu, într-o conferință organizată de Ziarul Financiar.

“Proiectul este pus în acest plan de relansare, finanțările sunt pregătite. Este o promisiune liberală: Vom trece Carpații cu acest Guvern liberal. Veți vedea că de la această autostradă vor apărea foarte multe oportunități”, a declarat ministrul Finanțelor.

”Este un lucru pe care îl cere toată lumea de 30 ani și nu s-a făcut până acum. Toate resursele vor merge în această direcție”, a afirmat Florin Cîțu.

Birocrația ridicată, impediment în construirea autostrăzii

Curtea de Conturi a Uniunii Europene spune că autostrada Sibiu – Pitești nu va fi terminată până în 2030 din cauza birocrației ridicate care împiedică o implementare corectă.

Problema cea mai mare o reprezintă segmentul de 122 de kilometri care va face legătura între Sibiu și Pitești, iar Curtea de Conturi menționează că birocrația excesivă îngreunează evoluția lucrărilor. (sursa)

Articolul precedentUE INTERVINE în scandalul Catedralei ‘Sfânta Sofia’: Cere Turciei să anuleze decizia de transformare în moschee
Articolul următorAdevărată LOVITURĂ. Farmacia acuzată că vinde măști la suprapreț și fără bon îl umple de bani pe Nelu Tătaru