Astăzi, Guvernul României, condus de Prim-Ministrul Marcel Ciolacu a aprobat prin HG indicatorii tehnico-economici pentru viitorul stadion din Oradea.

Valoarea totală a investiției (inclusiv TVA)ː lei 472.915.000

Valoarea finanțată de M.D.L.P.A. prin “CNI”- SAː lei 468.128.000

Valoarea finanțată UAT municipiul Oradea: lei 4.787,000


citește și: Florian Bodog – 27 de milioane de euro de la Guvernul PSD pentru reabilitarea clădirii Facultății de Medicină și Farmacie din Oradea!


Finanțarea obiectivului de investiţii prevăzut la art. 1 se face de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în limita sumelor aprobate anual cu această destinație, din bugetul local al unității administrativ-teritoriale municipiul Oradea, județul Bihor, precum și din alte surse de finanţare legal constituite, conform programelor de investiţii publice aprobate potrivit legii.

Prin acest proiect PSD arată că susține în continuare proiectele mari și importante pentru Municipiul Oradea și Județul Bihor.

Articolul precedentOPINII. PNL s-a pus singur într-o poziție de șah-mat! A făcut deturnare de fonduri, sau evaziune fiscală?
Articolul următorPensionarii vor primi un document prin care vor fi informați că pensia lor nu scade, indiferent de calcul – anunță premierul Ciolacu. „3,8 milioane de pensii cresc, adică 83% din total”