Guvernarea Iohannis-Orban ține școlile închise, invers față de restul Europei civilizate, dar le va deschide din nou pe 6 decembrie, când vor fi alegerile parlamentare, a spus, duminică, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

“Școli deschise pentru copii, nu doar pentru alegeri! 

Guvernarea Iohannis-Orban ține școlile închise, total invers față de restul Europei civilizate. Dar le va deschide din nou pe 6 decembrie, când le vor transforma în secții de votare. 

PSD: Guvernarea Iohannis-Orban compromite grav educația copiilor

Nu au avut niciun plan pentru elevi. Nu au luat nicio măsură. Nu au pregătit sistemul de învățământ on-line. Nu au testat profesorii și elevii. În schimb, din nepricepere, lașitate și dezinteres total compromit grav educația copiilor!

Epidemia crește galopant, dar nu din cauza școlilor. O spun toți specialiștii. O recunosc până și politrucii din Guvernul PNL! Cu toate acestea, au decis ca școlile să fie închise în continuare. 

Ciolacu: Soluția corectă este cea propusă repetat de PSD

Soluția corectă este cea propusă repetat de PSD. Testarea rapidă a copiilor și a profesorilor, acolo unde există suspiciuni sau contaminați, izolarea celor pozitivi și continuarea normală a școlii pentru cei sănătoși. Cursurile on-line, așa cum sunt gândite de acest guvern incompetent, sunt o glumă! Proastă! 

Deschideți școlile, nu sacrificați educația copiilor!”, este mesajul, transmis, duminică, de șeful social-democraților, Marcel Ciolacu. (sursa)

Articolul precedentPolonia dă lovitura în Europa: proiectul de 8 miliarde de euro care va schimba țara
Articolul următorSuntem în topul UE la dovleci…