Vlad Marcu / boadringpass.ro: GoToFly va opera ultimul zbor regulat dintre aeroportul din Oradea și aeroportul din Forli (Italia) în 21 august 2023.

Compania italiană GoToFly care vinde bilete pentru zboruri regulate din Forli (Italia) spre mai multe destinații europene a decis să renunțe la ruta spre Oradea.

Pasagerii care aveau bilete cumpărate pentru zboruri între orașul italian și Oradea după 21 august 2023 au fost informați vineri despre anularea zborurilor.

Până în 21 august 2023, data la care va fi operat ultimul zbor dintre cele două orașe, ruta, care a fost inaugurată în aprilie 2023, va fi operată în zilele de luni și vineri.

Motivul anulării zborurilor dintre cele două aeroporturi este necunoscut, însă probabil cererea era insuficientă pentru a asigura viabilitatea financiară a rutei.

Zborurile GoToFly au fost operate inițial de compania aeriană AeroItalia, însă în ultimele săptămâni acestea au fost operate de mai multe companii aeriene europene.


Citește și: De la Oradea mai zboară doar Tarom. Cine își dă demisia?


Contractul dintre GoToFly și AeroItalia a fost anulat, iar ulterior zborurile GoToFly dintre Forli și Oradea au fost operate de RAF-Avia (Lituania) cu un avion de tip Saab 340.

Ruta Oradea – Forli a fost singura rută regulată internațională operată de pe aeroportul orădean. Totuși, de la Oradea mai sunt operate în sezonul de vară zboruri charter spre destinații de vacanță din zona Mediteranei.

După 21 august 2023, singura rută operată regulat de la și spre aeroportul din Oradea va rămâne cea a TAROM spre aeroportul „Henri Coandă” (Otopeni) din București. (boardingpass.ro)

Articolul precedentRomânia a luat nota 4 într-un studiu despre siguranța rutieră!
Articolul următorAlertă pe litoral. O mină marină s-a lovit de dig în Costinești și a explodat. O alta ar pluti în larg