Peste 12 tone de deşeuri mascate sub forma unui transport umanitar au fost oprite la graniţă. Mărfuri second-hand, despre care autorităţile afirmă că erau ”gunoi”, au fost oprite la PTF Borş II. Marfa se afla într-un camion care urma să ajungă în judeţul Teleorman.

”Comisarii Gărzii de Mediu Bihor au oprit la graniţă – punctul de trecere a frontierei PTF BORŞ II, un autotren încărcat cu ajutoare umanitare, ce avea ca destinaţie localitatea Ciuperceni din jud. Teleorman. Conţinutul transportului le-a ridicat suspiciuni comisarilor GNM, iar aceştia au cerut sprijinul lucrătorilor ANPC”, anunţă, joi, Garda de Mediu.

Sursa citată a precizat că inspectorii au confirmat cele 12.265 kg de marfă second hand, ”nu este altceva decât… gunoi”.

”În consecinţă, Garda de Mediu Bihor a interzis intrarea în ţară a transportului ilegal de deşeuri mascat în «ajutor umanitar», a mai transmis Garda de Mediu. (sursa)

Articolul precedentTREI PENALI! DNA cere ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și a miniștrilor Sănătății din perioada pandemiei Vlad Voiculescu și bihoreanca Ioana Mihăilă
Articolul următorJumătate din țară va fi sub cod portocaliu și galben de ninsori și viscol. Meteorologii au prelungit avertizările de vreme rea