timesnewroman.ro: Cu sau fără legătură cu Halloween-ul, Loredana Groza a luat o decizie care a surprins pe toată lumea: pentru prima dată în ultimii 40 de ani s-a lăsat pozată fără machiaj. Nu mai făcuse acest gest din 1983, când avea doar 30 de ani și se putea afișa în public nemachiată fără riscul de a speria pe cineva.

Gestul Loredanei surprinde cu atât mai mult cu cât e evident că a muncit extrem de mult ca să poată fi pozată fără machiaj. Se estimează că stratul ei de machiaj a fost atât de gros încât a fost nevoie de o daltă și multă forță ca să fie dat jos. Deci Loredana trebuie cu atât mai mult lăudată pentru gestul ei.

Bineînțeles, s-au găsit destui care să spună că Loredana fără machiaj nu ar fi adevărata Loredana. „N-are cum să arate atât de bine fără machiaj, e altcineva în poză”, „Asta e o poză făcută de AI, nu e Loredana fără machiaj” sau „În poză e un bărbat, cum dracu să fie aia Loredana?!?” sunt doar câteva dintre comentariile celor care contestă autenticitatea imaginii. (sursa)

Articolul precedentMama lui Dorian Popa, supărată că fiul ei a fost prins fără căciulă la volan în octombrie
Articolul următorTinerii români crescuți în Italia, Franța și Spania se întorc în România. ”Există un trend”. În ce domenii revin (VIDEO)