Publicația locală stirioradea.com scrie azi despre faptul că fostul prefect al județului, Claudiu Pop, a fost se pare surprins parcându-și bolidul de lux, ilegal, în fața Primăriei Municipiului Oradea.

Jurnaliștii de la stirioradea.com nu își pot explica atat curaj, sau grabă, din partea fostului prefect decât dacă nu cumva acesta se îndrepta spre o întâlnire la care – conform surselor publicație citate, și-ar fi negociat cu conducerea PNL Bihor transferul la liberali. Ar fi, pentru Claudiu Pop, a treia formațiune politică, dupa PSD și Pro România.

Puțină lume va fi surprinsă de acest lucru – dacă informația se confirmă, date fiind relațiile percepute de public ca fiind extrem de cordiale între primarul Bolojan și fostul prefect. Aceste relații au dus la câteva coincidențe fericite (a se citi șantiere finanțate din bani publici!), cu potențial benefic imens pentru afacerile familiei lui Claudiu Pop. Ca din întâmplare, desigur, în jurul afacerilor familiei fosului prefect apar parcări supraterane, tuneluri rutiere sau pasarele peste Criș…

Și totuși, dacă mașina din imagine îi aparține, tot nu are unde parca! Sau parchează doar unde vrea. Pentru că poate…

Articolul precedentNU avem nomenclator de achiziții pentru combaterea epidemiei!
Articolul următorPrimul român diagnosticat cu coronavirus a fost confirmat în Gorj