Fondatorul Twitter, Jack Dorsey, duce o viață cu adevărat excentrică. Conform propriilor declarații, miliardarul trăiește după niște reguli auto-impuse ce ar putea părea de-a dreptul ciudate pentru un om de rând.

Fondatorul TwitterJack Dorsey, duce o viață cu adevărat excentrică. Poate faptul că a renunțat la dușurile calzi este unul dintre cele mai ciudate obiceiuri.

Dorsey susține că apelează la un stil de viață spartan pentru a-și putea păstra mintea ascuțită.

Fondatorul Twitter, Jack Dorsey, duce o viață cu adevărat excentrică. Nu mănâncă nimic în weekenduri

Cu toate că are o avere fabuloasă, care i-ar permite să dispună de orice regim de viaţă i-ar fi pe plac, Jack Dorsey, CEO-ul şi cofondatorul Twitter a ales o cale complet diferită de a-şi trăi viaţa, în comparaţie cu alţi milionari care cheltuiesc o avere pe petreceri şi alte obiceiuri costisitoare.

Dorsey a dezvăluit modul în care manageriază stresul – el urmează o dietă strictă şi dar şi stil diferit de viaţă, cu ore de meditaţii şi exerciţii în fiecare zi.

Singura masă zilnică pe care o ia este cina, între orele 18:00-21.00, însă în weekenduri nu mănâncă nimic, a renunţat complet la duşurile calde, preferând să facă o baie cu gheaţă, şi preferă să meargă pe jos pre birou, într-un efort de a-şi păstra mintea ascuţită.

Cu toate că ar putea cu uşurinţă să angajeze antrenori de fitness de top, el nu are un antrenor personal şi nici nu merge la sală, ci are doar o serie de şapte exerciţii pe care le practică, scrie businessmagazin.ro.

Îşi suplimentează mesele cu multivitamine şi vitamina C

Antreprenorul în vârstă de 44 de ani, ce deține în 2021 o avere de 14,8 miliarde de dolari, spune că această rutină îl ajută să simtă că zilele sunt mai lungi şi să stea mai focusat de-a lungul zilei, iar noaptea adoarme foarte repede, uneori în mai puţin de zece minute.

El mănâncă de obicei peşte, pui sau friptură, cu o salată sau alte legume şi fructe de pădure sau ciocolată neagră pentru desert, şi îşi suplimentează mesele doar cu multivitamine şi vitamina C.

Dorsey povesteşte că prima dată când a încercat acest regim se simţea de parcă avea halucinaţii.

El nu are încă o parteneră, dar spune că vrea să aibă o familie la un moment dat. (sursa)

Articolul precedentRomânia mai are ANI BUNI până să adere la zona euro
Articolul următorValul 4 și calea de mijloc