Așa cum era de așteptat, ministrul Sănătății a găsit repede țapul ispășitor pentru neplata cu lunile a personalului medical din centrele de vaccinare.

Vlad Voiculescu încearcă să dea vina pe un funcționar din minister, despre care spune că nu a completat nu știm ce hârtie. De parcă hârtiile între Ministerul Sănătății și cel al Finanțelor ar circula fără semnătura demnitarilor.

Dar de fapt, dacă stăm să analizăm mai bine lucrurile, Voiculescu nu semnează nimic. El nu poate greși cu nimic din moment ce nu face nimic la minister! E greu să i se găsească vreo vină din moment ce pur și simplu nu are nicio responsabilitate și nu răspunde de nimic.

De campania de vaccinare se ocupă Gheorghiță, iar în minister și-a delegat atât atribuțiile cât și semnătura către secretarii de stat și “armata” sa de consilieri mai mult sau mai puțin onorifici. Așadar, rolul său a devenit unul decorativ.

În mod cert, actualul ministru USR al Sănătății are preocupări mult mai importante (pentru sine și gașca lui) decât sănătatea și siguranța românilor sau decât gestionarea eficientă a sistemului sanitar. Se interesează de terenuri, caută oportunități, etc. Voiculescu este mult activ în afacerile imobiliare decât în zona sistemului medical. Poate că și-a greșit vocația (și ministerul), iar acum se reorientează… (sursa)

Articolul precedentCum s-a înființat un nou post de vicepreședinte al CNAS pentru a avea liberalii ce funcții să împartă
Articolul următorVlad Voiculescu, criticat virulent după ce a dat vina pe un funcționar pentru neplata medicilor din centrele de vaccinare: ‘Lașitate și incompetență’