Fostul ministru al Sănătăţii, senatorul bihorean Florian Bodog, acuză că specialiştii angajaţi în spitale, Direcțiile de Sănătate Publică şi servicii de ambulanţă, în perioada stării de urgenţă, au fost daţi afară, contractele lor nefiind prelungite în starea de alertă.

„Specialiştii angajaţi temporar în spitale, servicii de ambulanţă, direcţii de sănătate publică, în această perioadă de criză sanitară, au fost daţi afară pentru că avem un Guvern PNL iresponsabil! Guvernul Orban nu a fost în stare să dea o Hotărâre pentru a-i păstra pe aceşti specialişti, dovedind astfel că nu îi pasă de pacienţi”, a scris fostul ministru al Sănătăţii Florian Bodog pe pagina sa de Facebook.

Mai multe angajări s-au făcut în spitale, servicii de ambulanţă şi Direcţii de Sănătate Publică din ţară, în timpul stării de urgenţă, pentru o perioadă de șase luni, precizează Mediafax.

Florian Bodog spune că pentru aceşti specialişti nu au fost prelungite contractele şi în perioada stării de alertă, România fiind în continuare în plină criză sanitară.

Florian Bodog a fost ministru al Sănătăţii în Guvernele PSD, conduse de Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose. (sursa)

Articolul precedentRomânia ratează o șansă uriașă! Cum minte Florin Cîțu populația și mediul de afaceri!
Articolul următorDeputat USR demisionează din partid și din Parlament: ‘USR și se pare că și PLUS devin partide în care câștigă cine are control pe filială’