Într-o declarație politică prezentată ieri plenul Senatului, senatorul bihorean Florian Bodog a susținut necesitatea creșterii salariilor angajaților din România!

Poziția social-democratului în această problemă clară: dacă statul român, cu bunele și cu relele sale – și, după cum putem observa, spune el, cu foarte multe bune – își face datoria față de antreprenori, atunci și mediul privat, la rândul său, are datoria să plătească taxele și impozitele către stat, dar și să împartă cu angajații profitul pe care îl realizează, mai ales că de pe urma muncii acelor angajații se produce acel profit! Iar acest lucru, spune senatorul PSD Bihor, se face prin creşterea salariilor!

De altfel, Florian Bodog a anunțat ieri faptul că PSD își asumă introducerea salariului minim european în România încă din acest an.

În acest sens, a scris Florian Bodog, specialiștii PSD împreună cu cei ai Ministerului Muncii lucrează deja la elaborarea unei propuneri de reglementare pentru transpunerea în legislația națională a Directivei europene privind salariile minime adecvate în Uniunea Europeană.

Consider, spune senatorul PSD, că trebuie definit un mecanism automat pentru majorarea anuală a salariului minim din România, într-o manieră predictibilă, care să garanteze creșterea nivelului de trai și a puterii de cumpărare pentru toți salariații din România. (sursa)

Articolul precedentUngaria, veto împotriva lui Rutte la șefia NATO: “Nu putem avea încredere într-o persoană care a vorbit despre îngenuncherea Ungariei”
Articolul următorTemperaturi mai ridicate decât cele specifice perioadei. Cum va fi vremea în minivacanţa de Paşti