”Anularea de facto a gratuității la transport pentru elevi și studenți lovește exact acolo unde doare mai tare”, scrie senatorul PSD Bihor, Florian Bodog.

”La tinerii care, alături de părinții lor, fac eforturi uriașe pentru a merge la școală, la cei care nu au posibilități materiale, iar acum le e cu atât mai greu, în plină criză accentuată de dezinteresul, impostura și cinismul celor din Guvern!

Parcă nu era destul că le-a furat viitorul, amanetând țara pe zeci de ani de acum, pentru miliarde de euro despre care nu știm unde și pe ce s-au dus. Parcă nu era destul că le-au distrus viitorul prin haosul creat în educație.

Acum, guvernul PNL-USR+UDMR îi împiedică pe tineri și să ajungă la școală!

La fel de afectați ca toți studenții din țară sunt și studenții Universității din Oradea care în loc de grijă au primit de la acest guvern, dispreț, care în loc de oportunități, au primit disperare, care în loc de viitor, primesc de la PNL-USR-UDMR o palmă perfidă și usturătoare,” a încheiat Florian Bodog.

Articolul precedentBugetarii disperați își strigă nemulțumirile în stradă: ”Țara asta este bogată și nu merită locul din coada Europei”
Articolul următorDe la cititori: Economie pentru Guvern, într-o singură lecție. RENUNȚAȚI la austeritate!