Să îți fie RUȘINE Nelu Tătaru – ministrul sănătății din România!

Să îți fie rușine pentru că în loc să îți ceri iertare familiilor victimelor celor pe care i-ați omorât în salonul de terapie intensivă de la Piatra Neamț și familiei medicului Cătălin Denciu și să îți înaintezi imediat demisia, tu ne învinovățești pe toți.

,,Pentru situaţia de peste 30 de ani şi pentru autorităţile locale şi neimplicare cred că suntem vinovaţi toţi din această ţară, nu numai sistemul medical, fiindcă am acceptat timp de 30 de ani să trăim într-o astfel de situaţie medicală” a declarat Nelu Tătaru.

Nu Nelule, tu, un biet combinator de măști în plină criză de sănătate publică și combinator de achiziții publice, tu ești primul care trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru modul, la propriu, criminal, în care gestionați criza de sănătate publică.

Nu Nelule! Familiile celor morți nu sunt vinovate pentru aceasă tragedie. Medicul Cătălin Denciu nu este vinovat de această tragedie. Eu și alte zeci de mii, sute de mii, poate milioane de români nu suntem vinovați pentru această tragedie. Voi, da!

Voi, care ați speculat economic pandemia și care nici măcar nu v-ați cerut iertare și nu v-ați dorit să vă înghită pământul de RUȘINE în secunda doi după tragedie.

Voi care, la 5 ani de la Colectiv îl transferați în Belgia pe medicul Cătălin Denciu, pentru că, vă e frică impostorilor să îl tratați în România, la 5 ani de la Colectiv și la 18 miliarde de Euro datorie publică făcută în România în doar 11 luni, sub pretextul crizei de sănătate publică, pe care o speculați.

Și, ce faceți în schimb? Blamați tot populația și victimele? După ce le-ați omorât rudele și prietenii, Nelule tu nu ai nicio părere de rău? Nici măcar nu îți ceri iertare? Nu ai nicio asumare ca ministru? Nelule, ce înseamnă pentru tine hashtag-ul ăsta: #jegcocoțat?

Radu T. Soviani (sursa)

Articolul precedentViitorul luminos de la alegeri
Articolul următorDocumente după acuzaţiile lui Orban: ‘Manipularea ordinară și minciuna peneliștilor trebuie să ia sfârșit!’