Mai bine mai târziu decât niciodată! – scrie fostul ministru al Sănătății, senatorul bihorean Florian Bodog.

Într-o nouă postare pe Facebook, Florian Bodog revine cu noi informații referitoarea la haosul din depozitele Unifarm, pe care l-a semnalat în urmă cu câteva zile.

Iată ce a scris acesta azi:

”Comitetul Național pentru Situaţii de Urgență (CNSU) a decis astăzi abilitarea Ministerului Sănătății de a transfera urgent, pentru a putea fi folosite în spitale, 396 de ventilatoare fixe și mobile și 20 de concentratoare de oxigen care zac uitate în depozitul Unifarm.

Hotărârea vine după ce atât eu cât și Unifarm am atras atenția că, în plin val 4 al pandemiei, în care spitalele sunt sufocate de pacienți cu COVID, sute de ventilatoare și milioane de măști și alte materiale sanitare în valoare de 650 de milioane de lei achiziționate în criza COVID sunt blocate în depozitele companiei de stat.

A fost nevoie să treacă luni de zile și să moară sute și mii de români până când CNSU și Guvernul Cîțu au catadicsit să deblocheze situația de la UNIFARM! Mă întreb oare de ce atât de târziu au luat această decizie?

CNSU și Ministerul ce au păzit toată vara și de ce nu au făcut nimic până acum?” (sursa)

Articolul precedentPSD cere anchetă cu privire la neglijenţa iresponsabilă a fostului ministru USR, Ioana Mihăilă, din cauza căreia România a ratat achiziţia de teste COVID-19 în valoare de 4,7 milioane de euro
Articolul următorLIBERTATEA e și pentru dobitoace!