Florin Cîţu vrea să înceapă o campanie de informare și de vaccinare bazată pe emoţie. Deci, nu pe știință și argumente medicale, ci pe emoții, pe lozinci și propagandă – scrie printreranduri.net.

Fiecare român nevaccinat trebuie să se gândească la ce îi lipseşte”, ne avertizează Cîțu.

Așadar, m-am pus și eu pe gândit. Și știți la ce concluzie am ajuns vizavi de ce îmi lipsește cu adevărat? Nu meciurile, nu concertele, nu vacanțele, nu cluburile și nici măcar nunțile cu număr nelimitat de participanți! Cel mai mult îmi lipsește un prim-ministru onest și corect, un lider în fruntea guvernului și nu un papagal care repetă lozinci și vrea să creeze „emoție”. Îmi lipsește un guvern care să nu fie arogant și care să nu își bată joc nici de mine și nici de inteligența mea.

Ceea ce îmi lipsește atât mie, cât și României este un Guvern adevărat, căruia să îi pese de țara asta și de oamenii care locuiesc în ea. Ne lipsește un prim-ministru și un guvern care să unească energiile și să nu împartă oamenii între vaccinați și nevaccinați. (printreranduri.net)

Articolul precedentCîțu (PNL) MINTE iar: Nu se discută despre corelarea vârstei de pensionare cu creşterea speranţei de viaţă. Barna (USR) spune altceva
Articolul următorAsasinat cu bombă în cazul de la Arad. Un bolid de lux a explodat într-o parcare, șoferul a ars de viu