Aseară am ieșit în oraș ca să profit de ultima oră de libertate (între 10 și 11) înainte să fim închiși din nou în case – scrie printreranduri.net. Și tare m-am speriat. Tot centrul orașului era plin de, așa cum se exprimă premierul țării, „teroriști”.

Unii dintre ei încercau să danseze, deși este ilegal. Alții voiau să se apropie mai mult decât le permite noua distanțare socială regulamentară. Am văzut chiar și inconștienți care se îmbrățișau în văzul lumii. Cei mai periculoși mi s-au părut însă cei care circulau noaptea străzi, după ora oficială de închidere. Așa ceva!

Norocul nostru al celor responsabili este că avem un Guvern și autorități vigilente care ne salvează viețile și ne păzesc de „teroriști”.

Noroc că avem un Guvern bun, care se îngrijește de noi. Guvernul de „dreapta” se luptă puternic cu dușmanul invizibil doar pentru ca noi să avem o viață mai sigură, o viață normală și nu ca pe vremuri, plină de tot felul de pericole.

Nu știu ce ne-am face noi, muritorii de rând, fără acești bravi guvernanți care trebuie să controleze tot în lupta lor crâncenă cu „teroriștii”.

Vă dați seama în ce lume nasoală am trăi!? Cu tineri care dansează și se distrează fără griji, cu prieteni care stau la aceeași masă fără să se ferească, cu oameni care circulă liberi pe stradă după 10 seara, eventual și fără mască.

O, ce minunată lume nouă! (printreranduri.net)

Articolul precedentReacțiile șoferilor, după ce miniștrii au renunțat la mașini de „Vinerea Verde”: „Lăsați-mă cu exemplele lor. Ipocrizie”
Articolul următorÎncepând de duminică seara, carantina de noapte va intra în vigoare de la ora 22.00/ Descarcă noul formular al declarației pe propria răspundere