timesnewroman.ro: Supermarketul din Bârlad va fi epicentrul unui experiment inedit pentru întreaga zonă a Vasluiului. În cadrul unui proiect pilot ce se va desfășura pe o durată de 50 de zile, la vânzare vor fi prezentate și alte produse în afară de alcool și accesorii de consumat alcoolul.

„Am o bănuială că nu toată lumea din jurul nostru trăiește exclusiv cu spirt. Conform datelor adunate din manualul de biologie pentru clasa a VI-a, vasluianul este un omnivor, ceea ce înseamnă că consumă o dietă specifică omului. Aceasta ar conține, din estimările noastre, carne, legume, cereale și fructe, pe lângă alcool”, a declarat optimistul proprietar al supermaketului.

Experimentul va produce modificări substanțiale și în relația comercială supermarket-vasluieni, pentru că produsele non-alcoolice nu se cumpără de obicei pe caiet, iar asta ar însemna că oamenii să vină la cumpărături când iau salariul sau ajutorul social, dar înainte să intre în birt. „Vorbim de o fereastră de timp extrem de redusă, dar vom încerca”. (sursa)

Articolul precedentEurostat: Românii, pe ultimul loc din Europa în ceea ce privește numărul persoanelor obeze, însă pe locul 9 din 32 de țări la capitolul supraponderabilitate / Jumătate dintre adulții din UE sunt supraponderali, iar 1 din 6 cetățeni este obez (GRAFIC)
Articolul următorUităm impactul petardelor asupra animalelor. Cu animalele trăim o viață. Petardele sunt pentru o noapte