Elon Musk a finalizat preluarea Twitter printr-o tranzacție în valoare de 44 de miliarde de dolari. Prima măsură a celui mai bogat om din lume a fost să-i concedieze pe directorii de top ai companiei.

După ce a preluat Twitter şi i-a concediat pe directorii companiei, Elon Musk a făcut o postare pe Twitter în care anunţă că “pasărea a fost eliberată”.

Se pare că el a recurs la concedierea conducerii companiei pentru că aceasta l-ar fi indus în eroare cu privire la numărul de conturi spam de pe platformă.

Musk l-a demis pe directorul executiv al Twitter, Parag Agrawal, pe directorul financiar Ned Segal și pe șeful departamentului de afaceri juridice și politici Vijaya Gadde, potrivit unor informații preluate de Sky News.

De asemenea, sursele spun că Agrawal și Segal se aflau în sediul central al Twitter din San Francisco în momentul încheierii tranzacției și ulterior au fost escortați afară din clădire. Fondatorul Tesla și SpaceX a primit un termen limită de 28 octombrie pentru a încheia afacerea și pentru a evita să ajungă în fața unui judecător.

Asta după ce compania de socializare l-a dat în judecată pentru că a încercat să rupă oferta inițială făcută în aprilie. Musk și Twitter trebuiau să se prezinte în instanță pe 17 octombrie, dar acest termen a fost amânat după ce cel mai bogat om din lume a declarat că, până la urmă, va merge până la capăt cu achiziția, potrivit Mediafax. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.