Cei mai puternici, bogaţi şi cunoscuţi lideri ai lumii revin în această săptămână la Forumul Economic Mondial de la Davos, după doi ani de pauză din cauza pandemiei de Covid-19, care a făcut ca evenimentul să se desfăşoare online.

Iar ediţia din acest an a Forumului de la Davos, care are loc în perioada 22-26 mai, în loc de ianuarie, are o perspectivă foarte diferită. Între participanţi se vor afla peste 50 de lideri de state şi de guverne, între 300 de reprezentanţi guvernamentali.

Pentru început, participanţii trebuie să fie vaccinaţi împotriva Covid-19. De asemenea, ei trebuie să fie testaţi atât înainte, cât şi după sosirea lor în oraş, pentru a participa la evenimentul de cinci zile.

Potrivit organizatorilor, aproape 2.500 de persoane sunt aşteptate să participe la evenimentul de la Davos, faţă de cei 3.000 de participanţi din ianuarie 2020.

Participanţii sunt consideraţi complet vaccinaţi dacă au primit două doze, plus o a treia injecţie de rapel, din toate vaccinurile principale dezvoltate pentru combaterea Covid, inclusiv CoronaVac din China, produs de Sinovac. Vaccinul rusesc Sputnik nu se numără printre vaccinurile recunoscute, transmite News.ro. (sursa)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.