Câte amante ați avut? E adevărat că vă puneți sosia să ducă gunoiul? Care este maneaua dumneavoastră preferată? Acestea ar putea fi câteva dintre întrebările pregătite de Cătălin Măruță pentru invitatul vedetă de săptămâna viitoare, Vladimir Putin.

timesnewroman.ro: Interviul pe care Tucker Carlson i l-a luat lui Putin s-a viralizat pe Twitter și acest succes l-a convins pe președintele Rusiei că tăcerea nu merită și că ideal e să discuți și să prezinți deschis problemele precum războiul din Ucraina. De aceea, Vladimir Putin a solicitat să vină în direct la emisiunea lui Măruță, săptămâna viitoare.

Putin promite să explice când vom avea pace, în ce condiții ar putea teritoriile românești din Ucraina să se întoarcă la România, cum ar putea românii să aibă salarii ca în Danemarca, sau dacă Rusia ar fi de acord să oblige slugile lor austriece să ridice veto-ul pe aderarea la Schengen, însă Măruță îi asigură pe spectatori că nu va discuta asemenea aberații, ci subiecte care ne presează cu adevărat, cum ar fi vilele lui Putin, patinatoarele lui Putin, sau diversele tipuri de cancer de care suferă Putin. (sursa)

Articolul precedentStudiu: Oamenii nu se mai căsătoresc din dragoste, dar sunt mai fericiți. Ce așteptări au de la viață adulții
Articolul următorSe poate repeta scenariul din 1939, când America se ‘retrăsese’ din lume? Trump amenință că ar încuraja Rusia să-i atace pe aliații NATO care „nu-și plătesc datoriile”