timesnewroman.ro: I se spune omul-pasăre, dar nu e vreun supererou din desene animate, ci un simplu microbist care a asistat la victoria naţionalei de fotbal! Marcel Popescu, un bărbat de 62 de ani din cartierul Pantelimon, anunţă că tocmai a făcut un ou.

Cel mai probabil, incidentul cu oul are legătură cu faptul că i s-a făcut pielea de găină când a auzit-o pe Andra cântând imnul de stat.

„Ştiu că Andra e doar Marcel Pavel cu perucă, dar ceva s-a transformat în mine în momentul ăla magic”, cotcodăceşte Marcel, gustând nişte grăunţe dintr-un cornet. „Nu doar că mi s-a făcut pielea de găină, dar parcă şi barba mi s-a transformat în cioc, părul în creastă… Şi când să mă dau jos din pat azi dimineaţă, ditamai oul în aşternut. Bine că nu l-am spart naibii.”

„Omletă gratis în fiecare dimineaţă. Hai România!”, a adăugat bărbatul, mândru de realizarea sa. (sursa)

Articolul precedentEdiţia a X-a a Festivalului-concurs „D’ALE PORCULUI” va avea loc în perioada 2-3 decembrie 2023 la Oradea (PROGRAM ȘI DETALII)
Articolul următorBaschet masculin: CSM Oradea, calificată în Top 16 Europe Cup, va întâlni echipe din Germania, Italia şi Olanda