Se deschid porţile spre Schengen. De mâine vom putea zbura liber, fără controale în spaţiul european de liberă circulaţie, iar pentru a marca evenimentul, timişorenii au dat o mare petrecere. Peste 800 de oameni s-au adunat în Terminalul Schengen, proaspăt inaugurat de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Pentru că prima cursă vine abia la noapte locul a devenit perfect pentru o petrecere pe cinste, ca într-un club veritabil. Totul face parte dintr-un concept inedit, extrem de apreciat: petreceri private anunţate cu puțin timp înainte și care se desfășoară doar în locații atipice. Party-ul a fost sold out.

Iulia Pop, reporter Observator: Până când Terminalul Schengen îşi primeste oficial primii pasageri, în zona de îmbarcare se decolează spre distracţie. Investiția de 40 de milioane de euro a devenit loc de petrecere pentru sute de oameni.

800 de oameni au încins petrecerea

După un astfel de instructaj, cei aproape 800 de oameni care au ales să se distreze în terminalul Schengen, au încins petrecerea.

Tânăr: Mi se pare foarte interesant, cred că e o premieră, cel puțin pentru mine şi… se deschide spațiul Schengen.

Tânără: Este o idee inedită, nu a mai fost până acum, mi se pare foarte interesant. Un mod unic de a promova cum se distreaza lumea în Timişoara.

Biletele au fost sold out în câteva zile

Biletele la petrecerea din terminal au fost sold out în câteva zile.

Dragoș Iliescu, organizator:Noi facem evenimente în locuri neconvenționale și încercăm să ieşim cât mai mult din zona de confort. Nu neapărat a noastră, cât a oamenilor. Şi le oferim experiențe inedite, cum e cazul aeroportului.

Daniel Stamatovici, directorul Aeroportului Internațional Timișoara: Avem această fereastră de timp am inaugurat terminalul şi practic în 31.03 vor începe să opereze cursele prin terminal şi atunci avem 2 nopţi şi o zi la dispoziţie. În această noapte am spus să oferim şi celor mai tineri ocazia să petreacă alaturi de noi.

La terminalul Schengen din Timişoara, prima cursă va ateriza după miezul nopţii. (sursa)

Articolul precedentFlorian Bodog: Despre tineri și votul anti-sistem
Articolul următorTrecem la ora de vară – va fi cea mai scurtă zi din an. Sfaturile specialiștilor pentru o adaptare mai ușoară