Când vine vorba de țări care sunt avansate cu digitalizarea, puțini se gândesc la România. Cu toate acestea, țara noastră este poate singura din lume care se poate lăuda că a mers cu digitalizarea atât de departe încât a pus un robot în fruntea țării.

timesnewroman.ro: Fix acum 9 ani, în urma alegerilor din 16 noiembrie 2014, Traian Băsescu era înlocuit la Cotroceni cu un robot botezat Klaus Iohannis. Cei care l-au creat și îl controlează i-au dat un nume nemțesc, probabil ca să inspire seriozitate și competență, ceea ce însă nu a fost cazul.

Dimpotrivă, robotul Klaus Iohannis s-a dovedit extrem de iritant și incompetent, ceea ce arată că digitalizarea nu este deloc simplă. Chiar se poate spune că este un eșec, pentru că puțini români își mai doresc un robot în fruntea țării după experiența cu Klaus Iohannis.

Singura finalitate fericită a acestui experiment eșuat ar fi ca România să reușească să vândă robotul Klaus Iohannis pe mulți bani către o altă țară, sau măcar către UE, doar că șansele să se întâmple asta sunt infime. Din păcate, vom rămâne cu el pe cap. (sursa)

Articolul precedentSusținătorii teroriștilor palestinieni, violențe în Canada. Premierul a avut nevoie de escorta Poliției
Articolul următorDecizie la CSM. Judecătorii din dosarele fraților Micula au scăpat de acuzații