Toată lumea a auzit despre Marian Godină, poliţistul cu de pe Facebook, pasionat de animale exotice şi exprimarea părerilor! Cu toate astea, puţini ştiu că acesta are un frate: Gigi Godină, un băiat inteligent, care tace din gură când îl depăşeşte un subiect.

timesnewroman.ro: „Semănau foarte mult, dar Gigi era uuun pic mai deştept. Dacă Marian lua nota 6 într-un extemporal, Gigi lua 7. Marian a învăţat să se lege la şireturi la 15 ani, Gigi la 14. Amândurora le merge mintea, nu zic, dar Marian a ajuns poliţist în timp ce Gigi are o meserie şi mai respectabilă, filetează peşte într-o cherhana”, povesteşte Tomiţă M., fost coleg de generală al fraţilor Godină.

„Şi pe facebook se vede diferenţa: Marian are idei despre orice şi a adunat mii de followeri, în timp ce Gigi are 40 de prieteni şi doar dă like la câte o poză cu o pisică din când în când. Mai înţelept, ştii ce zic?”

„Poate în zilele noastre nici nu-i mai deştept. N-ai de unde să ştii, că nu vorbeşte. Oricum, pare mai deştept!”, îşi dă cu părerea Aurel F., vecin.

În stilul său caracteristic, Gigi Godină a refuzat să comenteze. (sursa)

Articolul precedentTrump se compară cu Navalnîi, mort în închisoare, în ziua în care era amendat cu 355 de milioane de dolari pentru fraudă financiară
Articolul următorProcesul Pfizer vs. România început cu o amânare