Deputatul Ioan Mang, președintele PSD Bihor, a participat ieri, de Ziua Copilului, la evenimentul de inaugurare a casei de tip familial de la Oșorhei, construită, prin grija Fundației Filantropia Oradea, în cadrul proiectului “Aripi de înger.” Slujba de sfeștanie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei.

”Felicitări celor ce au ajutat la construirea acestui așezământ și în mod deosebit Preasfințitului Părinte Sofronie și Fundației Filantropia Oradea pentru realizarea caselor de tip familial în cadrul proiectului “Aripi de înger”, aceasta fiind a treia casa finalizată! La mulți ani, celor 12 copii care vor locui aici si care vor avea o viață mai bună și mai aproape de comunitate!” a scris Ioan Mang.

Contactat de BihorNews.ro, Ioan Mang a declarat că apreciază implicarea Episcopiei Ortodoxe a Oradiei în numeroase proiecte filantropice, considerând-o ca fiind una exemplară.

Articolul precedentCiolacu: Eu pe Iohannis nu-l iert şi nu stau de vorbă cu el. Până nu-şi cere scuze cu ciuma roşie
Articolul următorPandemia a schimbat piaţa românească a locurilor de muncă, iar angajatorii sunt tot mai interesați de muncitorii străini