De mâine ieşirile la restaurant vor fi mai scumpe. Toate meniurile din fast-food-uri, cantine şi restaurante ar urma să fie schimbate. 

Noile meniuri, pe care începând de mâine ar trebui să le găsim în toate restaurantele sau în locurile în care se servește mâncare vor avea informații în plus.

Pe lângă prețuri, în dreptul fiecărui produs trebuie trecută canitatea, valoarea nutritivă, aditivii și alergenii. Practic, toate meniurile trebuie retipărite, pentru a corespunde regulamentului Uniunii Europene.

Retipărirea meniurilor înseamnă costuri în plus, spun administratorii localurilor, iar banii vor fi plătiți tot de clienți în prețul produselor. Schimbarea trebuia să intre în vigoare în luna decembrie, dar au fost amânate pentru această lună. Cei care nu se conformează, vor primi în primă fază un avertisment, dar mai apoi vor fi amendați. (sursa)

Articolul precedentLipsa plafonării pe piaţa asigurărilor îi obligă pe şoferi să caute soluţii pentru a plăti mai puţin. Trucuri pentru o poliţă RCA mai ieftină
Articolul următorPolonia își construiește cea mai mare forță terestră din Europa ca să contracareze amenințarea Rusiei