Deschiderea pasajelor din Centrul Civic, înainte ca lucrarea să fie finalizată, dă de cap nu doar șoferilor, pe care lipsa unor indicatoare clare îi încurcă de foarte multe ori, ci și altor orădeni.

Asta, pe lângă faptul că problema traficului la ore de vârf, cum susțin mulți șoferi, mai ales taximetriști, nu a fost soluționată!

Ceea ce înseamnă că s-au cheltuit, și încasat, bani fără a rezolva nimic, dat fiind că nici înainte de lucrările nefinalizate încă, traficul în afara orelor de vârf nu era o problemă!…

Pe lângă aceste detalii, însă, mulți orădeni suferă, mai ales în zilele cu ploaie sau frig sau amândouă, pentru că Primăria, în goana după a bifa ceva, a uitat de stațiile de tramvai din zonă!

O orădeancă semnalează această omisiune impardonabilă:

Avem pasaje subterane dar am uitat de cei care folosesc transportul în comun, scrie aceasta.

În stația de la Bila, mai spune doamna, se așteaptă tramvaiul stând pe jos, în frig și ploaie – așa cum se vede și în imagine.

Nu trebuie să ne supărăm însă! Pasaje, în Oradea, se vor mai face, iar vestea bună este că bani se vor mai încasa! Nu de către cei care stau în frig, desigur, dar nu ne mai uităm acum la detalii, nu?

Așa că să nu mai fim cârcotași! Trăim într-o societate liberală, după cum ne-a fost pofta, iar cei bogați trebuie să fie și mai bogați, iar restul, chiar dacă sunt 99%, trebuie să fie mulțumiți și să stea în ploaie. Face bine la tonifiere și ai altă vigoare când ajungi în cabina de vot…

Articolul precedentPagina de Facebook a deputatului Ioan Mang, atacată de hackeri! Ce decizie a luat
Articolul următorVremea azi, 20 ianuarie. Va ninge în mai multe zone, iar vântul va bate cu putere. Care vor fi maximele termice