Angajații Spitalului Județean din Oradea, ne scrie un cititor, au fost chestionați recent cu privire la traseul obișnuit pe care îl aleg atunci când vin la muncă.

Se pare că acțiunea are de-a face cu viitorul șantier din fața magazinului Crișul, care va bloca pentru multă vreme accesul spre spital.

Dat fiind că blocajul va fi total, ne scrie cititorul nostrul, probabil că edilii nu vor avea altă soluție decât aceea de a transporta personalul medical cu drona!

Dincolo de glumă, mai scrie acesta, nu îmi dau seama ce va însemna asta pentru ambulanțe!…

Reamintim că în ianuarie, ca la un semn…, a fost mare tam-tam în toată presa românească, de la A la Z și de la stânga la dreapta, cu privire modul revoluționar, nemaivăzut – aproape bolojanian am spune, dacă nu ne-am teme să fim acuzați blasfemie – de a transporta probe medicale între două spitale orădene: cu drona! Wow! Nu s-a mai văzut așa ceva de la aselenizare!

Doar că…

Conform unor relatări ulterioare din presă, tocmai când Primăria Oradea trebuia să se laude în fața ziariștilor, deci a întregii țări votante, cu ozn-ul de pe Criș, acesta a ratat exact misiunea pentru care orădenii vor scoate din buzunar 60.000 de euro: drona a zburat goală între cele două spitale.

Motivul? Se pare că, dacă are un anumit tip de încărcătură, drona nu poate zbura, sau o ia vântul, sau i se descarcă bateria, sau nu are chef, sau i se face rău de la înălțime, sau ne trebuie o cutie specială, poate tot de 60.000 de euro…

Sau poate mai bine ne foloseam de curierii pe bicicletă care oricum pedalează, sărmanii, pe orice vreme?

Altfel, desigur, totul a fost un real și binemeritat succes!…

Articolul precedentUn poliţist orădean are un cazier cu care nici cei mai temuţi infractori nu s-ar putea “mândri”. E angajat în MAI de 17 ani
Articolul următorA murit Matthew Perry, Chandler, din ‘Friends’, la numai 54 de ani (VIDEO)