În județul Bihor, în 22 Iunie 2021, s-a înregistrat un singur caz nou de infectare cu COVID-19 – scrie printreranduri.net. În total, în tot județul sunt doar 41 de cazuri active.
La nivel național, au fost raportate 26 de cazuri noi. 26 de cazuri în 41 de județe + București! Ceea ce înseamnă că sunt foarte multe zone unde au fost înregistrate ZERO cazuri.

Așadar, analizând aceste date statistice oficiale, putem spune că din punct de vedere medical, pandemia s-a cam terminat. Nu s-a terminat însă din punctul de vedere al „autorităților”. Acestea rămân „vigilente” și încă mai păstrează diverse măsuri de combatere a pandemiei. Chiar dacă, propriile lor statistice arată că măsurile respective nu prea mai au vreun efect asupra nimănui.

„Autoritățile” lui Cîțu, Arafat și celelalte eminențe cenușii rămân în stare de alertă și impun și românilor același lucru. Trebuie să fim precauți, trebuie să rămânem în alertă pentru binele nostru, sună propaganda oficială. Asta chiar dacă nu ne (mai) amenință niciun virus! Doar pentru ca „autoritățile” să-și poată impune mai ușor măsurile lor abuzive.

Astăzi nicio amenințare epidemiologică nu mai impune starea de urgență. Cu toate acestea, „autoritățile” lui Cîțu și Arafat nu ridică restricțiile și nu permit revenirea la normalitate (aia adevărată de dinainte de pandemie), pentru că „autoritățile” așa-zis liberale și progresiste nu (mai) vor să renunțe la stilul de conducere autoritar. După ce s-au obișnuit ca toată lumea să asculte de ei și să le fie obedientă, nu prea mai vor să se reîntoarcă la metodele democratice de conducere.

În lipsa unei amenințări reale, românii nu mai acceptă obediența și nu dau doi bani pe „autoritatea” lui Cîţu și Arafat. Deci, amenințarea se menține din pixul „autorităților”. La toamnă, va crește semnificativ numărul infectaților și vom fi anunțați că vine și valul al patrulea, să nu aveți nicio emoție în acest sens. Iar starea de alertă se va permanentiza prin prelungirea (abuzivă) tot la 30 de zile. Pentru că di ea face parte din noua normalitate. (printreranduri.net)

Articolul precedentPreședinta Comisiei Europene a validat ieri vreo 10 PNRR-uri. România a cerut o amânare
Articolul următorAdio, investiții în plan local! La Guvern s-au terminat fondurile, după doar 4 luni/ DOCUMENT