Meteorologii anunță vineri, 22 martie, că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obişnuite, în următoarele două săptămâni, în întreaga ţară.

Apoi, tot ANM mai care precizează că după aceea, timp de alte două săptămâni, temperatura medie va fi apropiată de cea specifică perioadei.

Săptămâna 25.03.2024 – 01.04.2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile vestice, nordvestice, nordice şi local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 01.04.2024 – 08.04.2024

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 08.04.2024 – 15.04.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Săptămâna 15.04.2024 – 22.04.2024

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi uşor excedentar, local, în regiunile centrale şi estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă. (sursa)

Articolul precedentSorin Grindeanu: Vom deschide drumul expres în 28 martie
Articolul următorCum putem fi păcăliți la supermarket. Sfaturile unei foste casiere atunci când facem cumpărături