Libertatea a intrat în posesia unor conversații de pe două grupuri de WhatsApp ale Partidului Național Liberal, organizația județeană Tulcea. Publicul poate vedea, cu probe, modul în care se fac, preferențial, achizițiile publice chiar și în timp de pandemie, modul în care sunt direcționate fondurile guvernamentale și cum este statul pus în slujba politicului, nu a cetățeanului.

Grupurile de WhatsApp au fost inițiate de Ștefan Ilie, primarul comunei Luncavița și președintele organizației județene PNL Tulcea.

Din grupuri fac parte membrii Biroului Politic Județean, primarii PNL din județ, candidații noi la primării, alți membri ai partidului.

Conform documentelor consultate de ziar, membrii de partid care au cerut ajutor de la “frații“ din partid pentru firmele lor, în timpul pandemiei, l-au și primit sub forma unor contracte de achiziții publice.

Un deputat PNL direcționează primarii PNL către fiul unui membru de partid pentru achiziția de servicii de internet și telefonie mobilă.

Citeşte întreaga ştire: ARANJAMENTE PE WHATSAPP. Cum cer afaceriștii PNL contracte în pandemie: “Să-și mai aducă aminte colegii noștri care au ajuns în funcții de răspundere și de noi!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.